Urnen voor een Eerlijke prijs, diverse mogelijkheden onder de Euro 75,-.

Met een groot & divers (online) assortiment tegen eerlijke, scherpe prijzen, vindt u bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens, binnen ieder budget. Wij begrijpen dat prijs zeker niet de belangrijkste factor is in een tijd als deze, echter vinden wij het wel belangrijk om eerlijk & open te zijn over onze prijzen. Onze medewerkers hebben 3 prachtige urnen geselecteerd met een prijskaartje lager dan Euro 75,-. Deze worden onderstaand toegelicht.

logo

1: De bokaal urn van staal; Een prachtige stalen urn met een traditionele vormgeving, waar u de asbus die u van het crematorium ontvangt precies in kunt plaatsen, dus ook nog eens handig. De bokaal urn is daarnaast verkrijgbaar in een grote diversiteit kleuren en tevens kunt u kiezen voor verschillende decoraties, zoals bijvoorbeeld een prachtig kruis, roos of waakvlam. Naast de bokaal urn zijn er nog meer stalen urn series verkrijgbaar bij UitvaartUniq.nl met een (inclusief BTW) prijs lager dan Euro 75,-

 

2: De mini urn sienna van keramiek; Een subtiele, eenvoudige maar tevens prachtig afgewerkte ‘kleine urn’ van keramiek. De Sienna serie is een zeer toegankelijke urn van klein formaat, 11,5 cm hoog en een diameter van 8,5 cm met een inhoud van 0,3. Deze urn is verkrijgbaar in een 9 tal prachtige kleurtinten, klassiek van vormgeving en heeft een kalme en zachte uitstraling. Bij UitvaartUniq.nl is de Sienna mini urn verkrijgbaar voor Euro 72,50 incl. BTW.

 

3: De mini urn elegante van messing; Prachtige mini urnen van messing in een viertal tinten uitgevoerd (zilver, brons, blauw en zilver met goud) en tevens voorzien van bronskleurige sierstrips en een bronskleurig element bij de voet en de deksel van de urn. De mini urn elegante is verkrijgbaar voor Euro 60,- incl. BTW. Binnen het online assortiment van UitvaartUniq.nl vindt u nog veel meer messing mini urnen met een prijs lager dan Euro 75,-, zeker het overwegen waard.

 

Bent u op zoek naar een prachtige tastbare herinnering en heeft u een bepaald budget voor ogen. Navigeer dan naar ‘alle urnen’ en maak gebruik van onze handige prijsfilter. Altijd een passende urn bij UitvaartUniq.nl.