De boeddha urn, voor een spirituele herinnering.

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment met meer dan 1.300 verschillende urnen, met zorg voor u samengesteld. Binnen dit assortiment vindt u een prachtige collectie boeddha urnen. De kans is dan ook groot dat u een sfeervolle boedha urn online bij UitvaartUniq.nl vindt.

UitvaartuniQ

Prachtige beelden in de vorm van een boeddha met ruimte voor het bewaren van de as van uw overleden dierbare in diverse groottes en van verschillende materialen. Van de prachtige rozenkwarts mini boeddha urn met ruimte voor een symbolische hoeveelheid as tot een prachtige boeddha van keramiek met bronsfinish voor de volledige hoeveelheid as van uw overleden dierbare en tevens geschikt voor buitenplaatsing. De mogelijkheden op het gebied van boeddha urnen zijn enorm. In dit blogartikel vertellen wij u graag meer over de boeddha urn, voor een mooie en spirituele herinnering aan uw overleden dierbare.

Een boeddha urn staat symbool voor een boeddhistische verlichting na het leven. Een boeddha urn is dan ook heel mooi geschikt voor een vreedzame herinnering en een spiritueel aandenken aan uw overleden dierbare. In principe staat de term ‘Boeddha’ voor een persoon die, op eigen kracht, compleet en volledig ontwaakt is. Een gangbare definitie van Boeddha is dan ook ‘Hij die verlicht is’. Het woord Boeddha bevat ‘de ontwaakte’, ‘de verlichte’ en ‘degene met een allesomvattend inzicht’ in de taal Pali. Boeddha is tevens de stichter van het boeddhisme, Gautama Boeddha, oftewel Siddharta Gautama Boeddha; Een spirituele leider die leefde van ongeveer 450 v.Chr. tot ongeveer 370 v.Chr in India.

Naast de symboliek van een boeddha urn is de vormgeving uitermate geschikt voor een breed scala aan interieurstijlen en designvoorkeuren. Bij UitvaartUniq vindt u Buddha urnen van diverse materialen, zoals o.a. hout, natuursteen en keramiek, van diverse afmetingen (en inhoud varianten) en daarnaast natuurlijk ook diverse prijscategorieën.