Tandarts regio Eindhoven

De PC2 tandartsen praktijk is een grote tandarts regio Eindhoven. Patiënten kunnen er terecht voor hun volledige mondzorg. Die begint met de jaarlijkse controle, maar kan uitmonden in een compleet pakket waarin hen wordt geleerd hoe ze hun gebit het beste kunnen beschermen. Doordat alle specialisten bij elkaar zitten bij de PC2 tandarts lukt het vaak om verschillende disciplines tijdens één bezoek af te handelen. Zo kan een patiënt die periodiek naar de mondhygiënist moet zijn afspraak meestal combineren met een afspraak voor de jaarlijkse controle. Deze grote mate van flexibiliteit van de PC2 tandarts regio Eindhoven wordt zeer gewaardeerd.

Kwaliteitsontwikkeling PC2 tandarts regio Eindhoven

Het is een cultuur bij de PC2 tandarts regio Eindhoven om zoveel mogelijk te doen aan deskundigheidsbevordering. Om dat te bereiken volgen de specialisten nieuwe ontwikkelingen op de voet. Enkele keren per jaar volgen ze een nascholingscursus. Maar de kwaliteit zit bij de PC2 tandarts regio Eindhoven ook in de administratieve afhandeling van de tandartsbezoeken. Daarom beschikt de praktijk over goed opgeleid administratief personeel en over administratieve systemen die de processen binnen de praktijk zo soepel mogelijk laten verlopen. Omdat er wordt gestreefd naar optimalisatie van die processen nemen de administratieve medewerkers ook regelmatig deel aan opfriscursussen.

Bijzondere behandelmethoden

De PC2 tandarts regio Eindhoven is ermee bekend dat door een goede dialoog met de patiënten uitstekende resultaten kunnen worden geboekt in de preventie van problemen. Als het voor een patiënt duidelijk is hoe hij problemen kan voorkomen en als hij daartoe ook de middelen in handen krijgt, is de helft van het probleem al opgelost. Zo’n patiënt zal veel meer motivatie hebben om zijn gebit dagelijks goed te verzorgen. Dat is de reden waarom de specialisten van de PC2 tandarts regio Eindhoven relatief vaak en lang met de patiënten in gesprek gaan.