Kliniek Veldhoven – Ooglidcorrectie

logo

kliniek veldhovenHet is voor mij al een aantal maanden geleden dat ik een ooglidcorrectie heb laten doen, maar de huid is nu al helemaal hersteld en je ziet er helemaal niks van. Alleen aan mijn energiekere blik kan je merken dat er iets anders is aan mij.

Aanleiding

Voor mij was de aanleiding om de ooglidcorrectie te ondergaan voornamelijk mijn vermoeide blik. Meerdere keren op een dag kreeg ik te horen dat ik er moe uit zag. Zelf zag ik het ook in de spiegel en het waren echt mijn oogleden. Het irriteerde mij ook steeds meer en daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing.

ooglidVia het internet kwam ik terecht bij Kliniek Veldhoven – 0oglidcorrectie. Van verschillende mensen had ik begrepen dat Kliniek Veldhoven – ooglidcorrectie precies was wat ik zocht. Toen ik op de website keek zag ik verschillende voor en na foto’s die er veelbelovend uitzagen.

Omdat ik meer informatie wilde hebben heb ik een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak is er met mij besproken wat het ongeveer ging kosten en wat het effect van de ingreep zou gaan zijn.

Alles klonk goed en daarom heb ik de ooglidcorrectie laten doen. De ingreep zelf stelde bijna niks voor en ik heb gelukkig heel erg weinig gemerkt. Het herstel van deze ingreep ging ook heel erg snel. Er was een duidelijk verschil en daar was ik ontzettend blij mee.

Als ik eerder wist dat het er zo uit zou gaan zien dan was ik veel eerder langs gegaan!