Hypnose ondergaan

Hypnose ondergaan

Hypnose ondergaan

Hypnose ondergaan is een ervaring waar ik graag over vertel. Want sinds een maand ben ik hier zelf mee in aanraking geweest. Vanaf mijn jeugd had ik al last va hoogtevrees en dat was best wel lastig. Vooral wanneer de vakantieperiode weer in aantocht was en er een vakantie uitgezocht moest worden. Mijn ouders hebben er altijd rekening mee gehouden dat wij naar een vakantie met de auto moesten zoeken en niet met het vliegtuig.

Naarmate de tijd voorbij ging en ik ouder werd, wilde ik eigenlijk wel een keer met hete vliegtuig naar het buitenland, maar hoe overwin ik mijn angst.

Hypnose ondergaan
Hypnose ondergaan

Hypnose ondergaan tegen vliegangst

Het antwoord op mijn vraag kwam veel eerder dan ik had gedacht. via de
Hypnose praktijk Rotterdam heb ik een afspraak gemaakt en dankzij hun hulp ben ik van mijn angst af. In slechts twee sessie heb ik geleerd om mijn angst onder controle te krijgen. Angst is op zich een goede emotie die jouw lichaam beschermt. Soms kan deze angst de overhand nemen en dat is niet fijn. In deze sessies leerde ik mijn angst los te koppelen met mijn brein. Hierdoor reageert mijn lichaam normaal op ongevaarlijke situaties. Er zijn heel veel mensen die een bepaalde angst of fobie met zich meeslepen, dit hoeft echter niet nodig te zijn.

Inmiddels heb ik mijn eerste vliegreis gehad en er gaan er nog veel meer volgen. Wat een geweldige ervaring heb ik gehad.