Voor een huidbehandeling gaat u naar schoonheidsspecialiste Wijchen!

Bij schoonheidsspecialiste Wijchen kunt u terecht voor hoogwaardige huidbehandelingen op medische en cosmetische gebied. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse huidaandoeningen. Ons team heeft veel ervaring en passie in het vak en zullen er alles aan doen om de behandeling voldoende te laten verlopen. Wij maken gebruik van de beste materialen en apparaten om ervoor te zorgen dat wij de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.  Schoonheidsspecialiste Wijchen maakt gebruik van zeer geavanceerde behandelapparaten en therapeutusche producten. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat wij de wensen en behoefte van de klant vervullen. Een behandeling is bij ons pas geslaagd als de klant met een glimlach het kliniek verlaat.

Kosten

Wij bij schoonheidsspecialiste Wijchen helpen dagelijks veel mensen met verschillende huid-en oedeemklachten in ons kliniek Onze werknemers krijgen vaak de vraag of de behandeling wordt vergoed door hun zorgverzekering. Veel van de behandelingen worden volledig of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.  Wij adviseren u om contact met uw zorgverzekeraar op te zoeken voor meer informatie.

Geen wachttijden

Bij schoonheidsspecialiste Wijchen kennen we geen wachttijden voor plastische chirurgie of cosmetische behandelingen. Een afspraak maken doet u gemakkelijk door ons telefonische te bereiken of door het sturen van een mail.