Tip voor een particuliere zorginstelling

au pair

 

Uw ZorgCompaan leren kennen

particuliere zorginstellingIk was al een tijdje op zoek naar een particuliere zorginstelling voor mijn gehandicapte zoontje. Hij is inmiddels bijna 2 jaar oud en heeft de hele dag en nacht zorg nodig. Zelf heb ik dit gedaan vanaf zijn geboorte tot nu, maar ik wil weer beginnen met werken. Ik merk dat het me heel erg veel moeite kost om het vol te houden dag en nacht. In het begin wisselden mijn man en ik het nog wel eens van elkaar af, maar hij hield dit niet vol omdat hij moest werken. Ik zocht dus specifiek iemand om mij te ontlasten. Een eis was wel dat ze bekend was met geestelijke en fysieke gehandicapten. Hij heeft hier namelijk een combinatie van en dit kan nog wel eens pittig zijn om voor te zorgen. Gelukkig heb ik iemand gevonden.

Mijn zoontje wordt goed geholpenparticuliere zorginstelling

Ik ben erg tevreden over de zorg die hij nu krijgt van de particuliere zorginstelling. Elke dag als ik thuis kom van mijn werk zit hij blij op me te wachten. De eerste dagen vond ik het flink spannend en ben ik erbij gebleven om te kijken hoe hij erop zou reageren. Alles ging goed en het was een match op het eerste gezicht. Ze doet leuke dingen met hem en het stelt me gerust. Ook merk ik dat ik steeds beter slaap als er iemand voor hem is. Ik zou iedereen met een gehandicapte in het gezin aanraden om eens kijkje te nemen op de website!