Specialist in sportfysiotherapie heeft mijn klachten verholpen

lichaam

bottenTijdens het sporten merkte ik dat ik steeds sneller last kreeg van mijn onderrug. Dit kwam niet doordat ik niet goed had opgewarmd of omdat ik steeds verkeerde bewegingen maakte. Het werd zelfs zo erg dat ik niet meer goed kon trainen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een specialist in sportfysiotherapie.

Deskundig advies

Via een goede vriend van mij ben ik terecht gekomen bij een specialist in sportfysiotherapie terecht gekomen die heel goed scheen te zijn. Toen ik het nummer had gekregen had ik gelijk een afspraak gemaakt. Tijdens deze eerste afspraak heeft de fysio gekeken naar wat het probleem zou kunnen zijn. Toen ik een aantal oefeningen had gedaan, kwam de fysio met een mogelijke oorzaak en dat was dat ik mijn onderrug overbelast had. Niet alle wervels waren even mobiel en dat heeft ook heel erg bijgedragen aan de pijn.

rennenTijdens de afspraken die hierna kwamen heb ik vooral veel oefeningen gedaan. De oefeningen moest ik thuis ook doen en ik merkte dat ik na een tijdje al minder last had. De pijn werd geleidelijk minder en al snel kon ik weer sporten. Er werd mij ook verteld dat als ik langer had gewacht er blijvende schade kon ontstaan en ik was daarom net op tijd.

Er staan nog een aantal afspraken gepland en ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben. De pijn is minder en ik heb nooit het gevoel gehad dat er zomaar advies werd gegeven zonder alles goed te onderzoeken. Als ik weer dit soort klachten ga ervaren dan ga ik zeker weer naar dezelfde fysio.