Ruim blokkades uit de weg

Een behandeling met energetische therapie is al zeer oud. Magnetiseren of paranormale therapie wordt het ook wel genoemd. Veel mensen zijn wel bekend met deze termen. Heel eenvoudig gezegd is een behandeling het overbrengen van universele of kosmische energie. Hierbij worden blokkades opgeruimd en zelfgenezend vermogen geactiveerd wat van de mens centraal staat. Waar de energie vandaan komt is niet bekend, sommigen zeggen dat het afkomstig is van god, de ander zegt uit de kosmos. Waar het vandaan komt is niet heel erg belangrijk, wat je er vervolgens mee doet wel. Levensenergie stroomt door alles wat leeft.

energetische therapie

Geblokkeerde kanalen

Wanneer we ergens pijn hebben of ziek zijn leggen we automatisch onze handen op de zere plek neer. Bij veel mensen zijn kanalen waar de energie doorheen moet stromen geblokkeerd geraakt door pijnlijke ervaringen, of ervaringen die niet goed verwerkt zijn. Omdat de levensenergie daar niet kan stromen kan dit ongemak en pijn veroorzaken. Bij en energetische behandeling wordt alles gezien vanuit een holistische visie. De mens wordt gezien op mentaal en fysiek niveau als één geheel. Ziekte of klachten geven aan dat de harmonie is verstoord, bij een behandeling wordt het evenwicht weer op alle niveaus herstelt.

Wat als je langdurig uit balans bent?

Wanneer je een langere tijd uit balans bent dan heeft dit grote gevolgen en emotionele onbalans. Piekeren, angsten en stress kunnen ertoe leiden dat je niet lekker in je vel zit. Hierbij kun je denken aan je eigen somber voelen, snel boos worden of huilbuien. Dit kan weer leiden tot onbalans van je lichaam, in ergere gevallen met pijnklachten en ziektes. Naast de reguliere therapie kan energetische therapie ook toegepast worden, de behandelingen zijn veilig en onschadelijk voor je gezondheid. Wil je meer weten over een behandeling neem dan contact op voor meer informatie.