Phonak zorgt er goed voor jouw gehoor!

Phonak

Phonak maakt het mogelijk dat een ieder zich weer bewust kan worden dat alles gehoord wordt. Hier kan ik je alles over vertellen aangezien ik er recent gebruik van heb moeten maken. Voor een paar weken terug begon ik aan mezelf te merken dat ik niet alles meer kon horen. Nu lijkt het vrijwel onlogisch als ik dingen niet hoor, aangezien ik er steeds maar weer vanuit ging dat het aan een ander lag. Mijn partner is zelf ook doof en hierdoor kan hij erg lastig spreken. Daar ben ik ondertussen al wel aan gewend en hierdoor dacht ik altijd dat het aan een ander lag. Totdat ik voor een paar weken terug mee was geweest met mijn partner naar Phonak. Een vriendelijke medewerker had de apparaat van mijn partner weer goed gezet.

Phonak Zo heb ik ervoor gekozen om een test te ondergaan zodat ik mijn eigen gehoor kan laten testen. Ik kreeg vervolgens direct tonen in mijn oren en daar moest ik op reageren als ik het hoorde. Tot mijn grote verbazing hoorde ik naar mijn mening veel te weinig. Dit beaamde de medewerker ook en zodoende ben ook ik gaan kijken naar een gehoorapparaat.

Bij Phonak heb je voldoende mogelijkheden

 

Of dat je gaat voor een klein soort of dat je de scherpe geluiden wilt horen maakt niks uit. Op de website van dit bedrijf heb je voldoende keuze om de geluiden weer goed te kunnen horen. Niks is mooier om je eigen kinderen of kleinkinderen te verstaan toch? Hierdoor had ik ervoor gekozen om een toestel te nemen waarvan ik de hoge tonen goed kan verstaan. Alles werd voor mij op maat gezet en dan kon ik hem na een telefoontje op komen halen. Ik moet eerlijk bekennen dat daarna een wereld voor mij open is gegaan!