Optiek Deventer

Optiek Deventer

Onlangs ben ik bij de optiek in Deventer geweest. Al een tijd was het mij opgevallen dat ik niet alles meer goed kon zien. Vooral de kleine lettertjes werden echt een probleem. Een krant lezen kon ik alleen nog maar met een vergrootglas en dat was echt niet te doen. Daarom ben ik naar de brillenwinkel van Zien & Gezien Worden gegaan.

Voordat ik naar deze optiek ben gegaan, heb ik eerst een afspraak gemaakt. Hiervoor is het mogelijk om jouw gegevens online achter te laten, waarop er meteen met jou contact wordt gezocht, om een definitieve afspraak te maken. Hierdoor weet je zeker dat je geholpen wordt en er ook de tijd voor je wordt genomen.

Optiek Deventer

Gratis oogmeting bij de optiek in Deventer

Nadat ik was terug gebeld door een medewerker van Zien & Gezien Worden, ben ik hierheen gegaan. Ik werd hartelijk ontvangen in deze winkel en er werd een intake gesprek gedaan. Hier werden mij diverse vragen gesteld en de medewerker maakte hier aantekeningen van.

Met de hulp van een computer, de Zeiss i.Profiler, werd de oogmeting gedaan. Het was een zeer uitgebreide test en daar was ik best wel tevreden over. Want niet alleen werd er gekeken hoe goed of slecht mijn ogen waren. ook de oogdruk werd gemeten en er werd gekeken of ik niet kleurenblind was.

Een mooie bril uitzoeken

De testen wezen inderdaad uit dat ik een bril nodig had. Niet alleen voor het lezen, maar ook voor veraf kijken. Omdat ik nog nooit een bril heb gehad, was het erg wennen voor mij. Voordeel is dat je hier een zes maanden gewennigsgarantie krijgt. Lukt het je in deze periode niet om aan de bril te wennen dan is het mogelijk om jouw geld terug te krijgen. Ze noemen dit de 100% no cure no pay garantie.

Optiek Deventer

Geweldige service

nadat ik een zeer mooi montuur in deze winkel had uitgezocht, hebben zij ervoor gezorgd dat de juiste glazen erin kwamen. Ik heb multifocale glazen besteld. Hierin zit zowel een leesgedeelte als het kijken ver van je af. Natuurlijk was het wennen, maar ik kan nu alles weer haarscherp zien en daar ben ik erg blij om.

Bij Zien & Gezien Worden is heel veel mogelijk. Je hebt hier niet alleen de keuze uit diverse merkmonturen, maar ook lenzen en zelfs zonnebrillen kan je hier aanschaffen.