Dildo inspiratie voor het vinden van P en G-spot

Misschien zal het in het begin wat ongemakkelijk zijn, maar als jullie die drempel over zijn, dan zul je merken dat deze manier van seks hebben voor nog meer intimiteit en wederzijds vertrouwen zorgt. 

Dit lijkt een vanzelfsprekendheid, maar helaas is de praktijk vaak anders. Mocht het stimuleren van je P-Spot niet jouw ding zijn, je voelt er niks bij of je vindt het gewoon pijnlijk of niet fijn: doe het dan vooral niet. Iedereen ervaart seks op zijn eigen manier, laat je daarom geen druk opleggen door anderen over wat jij zou moeten doen of fijn zou moeten vinden. Je kunt zelf het beste je grenzen en voorkeuren bepalen. Je partner zal dit zeker respecteren! 

Hoe te starten met anale seks en het vinden van de P-spot

Begin met het vinden van je prostaat door rustig je vinger in je anus te laten glijden. Mocht dit pijnlijk zijn, dan kun je wat glijmiddel gebruiken. Glijmiddel op siliconenbasis is in vrijwel alle gevallen geschikt voor anaal gebruik. Daarnaast is het belangrijk om je kringspier te ontspannen, bijvoorbeeld door deze vooraf zachtjes te masseren. De anale G-spot vind je door je vinger via je anus in de richting van je penis te bewegen. Het is in het begin even zoeken, maar je zult op den duur een bobbel voelen. Ga hier zachtjes overheen met je vinger en de reactie van je lichaam geeft je direct het antwoord: je hebt ‘m gevonden! 

Nu kun je gaan experimenteren met het stimuleren van je prostaat. Sommigen vinden het fijn om deze zachtjes te strelen, daar waar anderen het weer lekker vinden om de prostaat wat steviger aan te pakken en gebruiken hiervoor bijvoorbeeld een dildo. Dit is het mooie van beginnen met jezelf: het is jouw feestje! Je zult snel ervaren wat jij fijn vindt en waar jij je prettig bij voelt. Wil je weten welke seksspeeltjes geschikt zijn voor het stimuleren van een P-spot of G-spot? Hier vind je dildo inspiratie!