Bereik een groot publiek met video’s

freelance ondertitelaar

Wie een eigen bedrijf heeft zal er alles aan doen om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Dé manier om dit te bewerkstelligen is door het maken van informatie- of promotievideo’s. Mensen zijn nu eenmaal snel geneigd om een videofilmpje te bekijken. Wanneer je de filmpjes strategisch plaatst op je website of sociale media zal je merken dat deze veel bekeken zullen worden.

Een nog groter publiek door ondertiteling

Maak je video’s bereikbaarder voor een nog groter publiek door gebruik te maken van ondertiteling. Wil je verzekerd zijn van een goede ondertiteling kan je een freelance ondertitelaar inhuren. Deze zorgt ervoor dat de tekst perfect onder in beeld wordt weergegeven. En wanneer je internationale plannen hebt kan je zelfs de tekst laten vertalen in het Engels. Zo hoef je niet meteen een hele nieuwe video te maken, maar kan je volstaan met slechts het aanpassen van de tekst.

freelance ondertitelaar

Voordelen ondertiteling

Maar wat zijn nu eigenlijk precies de voordelen van de ondertiteling? Naast de hierboven genoemde reden waarbij je ook internationale klanten kan bereiken, zijn er nog 2 andere belangrijke redenen voor te noemen. Ten eerste maak je door middel van ondertiteling de video’s bereikbaar voor doven en slechthorenden. De tweede reden is dat op veel sociale media de video’s in eerste instantie zonder geluid worden afgespeeld. Of de kijker heeft zelf het geluid van zijn pc of laptop uit gezet. Zonder geluid maar mét ondertiteling is het meteen voor iedereen duidelijk waar het filmpje over gaat.