24 uur zorg aan huis inschakelen?

Zorg

Mijn vader is momenteel 93 jaar en woont (gelukkig) nog steeds zelfstandig. Dit wilt hij maar ook graag blijven doen aangezien dit het laatste is wat hij nog aan herinnering heeft met onze moeder, zijn vrouw. Nu dat ik wel begin te merken dat hij niet alles zelfstandig meer kan doen hoopte ik hem te ontlasten door 24 uur zorg aan huis te vinden. Deze zorg is dan met name bedoeld om hem meer rust te geven zodat ook wij geen zorgen meer hoeven te maken. Uiteindelijk ben ik dan ook op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Uw Zorgcompaan. 

Goede zorg!

Aangezien mijn vader op leeftijd is wil ik wel de goede zorg hebben waar hij zich ook goed bij voelt. Zodoende hebben we eerst een afspraak gemaakt zodat hij kennis kan maken en kan bekijken of dat hij dit wilt of niet. Deze afspraak hebben we gisteren gehad en mijn vader was dan ook in het begin nogal sceptisch, alles wat er gezegd werd beantwoorde hij met een nee…

Zorg

Hier baalde ik zo van waardoor ik het gesprek ben gaan voeren zodat mijn vader alleen maar hoefde te luisteren. Op gegeven moment begon er een “lichtje” te branden waar mijn vader het gesprek weer overnam. Met de gedachte van hem dat hij niet wilt hebben dat alles voor hem wordt gedaan vond hij het prima. 24 uur zorg aan huis heeft hij nu en gelukkig vindt mijn vader het perfect! Af en toe gaat hij zitten waardoor er koffie voor hem wordt gehaald, wel zo prettig om eens bediend te worden zegt hij dan!